Promotii

Nu exista nicio promotie activa in acest moment!

Despre ORIENT BEAUTY SALON

De ce noi?

Alaturi de viziunea artistica, experienta si tehnologia de varf, fiecare pacient are statut de v.i.p., insemnand ca atat tratamentul cat si procedura estetica sunt personalizate in functie de dorintele si asteptarile personale. In acest mod satisfactia este amplificata.

O echipa cu expertiza internationala, aparatura de ultima generatie, tehnici operatorii cu laser unice si o vasta experienta, toate acestea stau la baza serviciilor noastre

Echipa
Dr. Kasem Abu Bakr, pasiunea profesionala si atitudinea, personala prin determinare si perseverenta, au facut ca logoul de identificare al sau sa fie "doar sa iti doresti".

Descendent dintr-o familie cu istoric medical, la inceputul drumului profesional a debutat alaturi de tatal sau Dr. Mohammad Abu-Bakr in domeniul chirurgiei flebologice (tratament de varice) unde a obtinut pana la 17 brevete de inventii internationale si lucrari stiintifice incoronate la Bremend 2002 cu titlu mondial in tratamentul modern al varicelor.

Din acest punct de lansare atat la nivel national cat si mondial, Dr. Kasem Abu Bakr si-a format si inclinarea catre chirurgia estetica...fiind format profesional la Clinica Universitara de Chirurgie Plastica din Bucuresti. Nu se opreste aici, el continuand planul de perfectionare profesionala nationala si internationala, participand activ la majoritatea evenimentelor medicale mondiale. In 2005 devine membru activ al Societatii Romane de Chirurgie Estetica, apoi in 2009 castiga cu onoare calitatea de Membru al Colegiului American de flebologie (tratarea varicelor), apoi la scurt timp este primul in Romania certificat pentru operatii estetice cu laser la Praga sub binecuvantarea prof dr. David Cohenf (un renume American in domaniu)

Nu aici ne oprim, iar pasiunea catre arta in chirurgie estetica si infrumusetare a dus ca preocuparea in dotarea tehnica sa fie prioritare, astfel incat cea mai performanta si variata aparatura sa fie la indemana pentru servirea vastelor necesitati ale clientilor.

Alaturi ii sta si o echipa de profesionisti de inalta calitate profesionala si personala atenti selectionati, care fac ca munca in echipa si calitatea serviciului livrat sa fie de nivel international, prin certificarea colegilor profesionisti de peste hotare veniti in vizita sau schimb de experienta.