Promotii

Nu exista nicio promotie activa in acest moment!

Despre NOBLEZZA

De ce noi?

La Noblezza va intampina o atmosfera sofisticata dar prietenoasa in care puteti regasi metode inovative de relaxare, aparatura moderna pentru remodelare corporala si tehnologii de ultima generatie pentru epilare definitiva si tratamente faciale.

In plus, veti descoperi ca Noblezza este mai mult decat un salon, este un atelier in care misiunea specialistilor nostri este de a sprijini fenomenul de infrumusetare umana prin metode personalizate, unice si caracteristice fiecarui individ in parte.

Echipa atelierului nostru isi propune sa initieze un nou curent al modului de abordare a metodelor de Intretinere Permanenta, in detrimentul neglijarii Aspectului Fiintei Noastre. La Noblezza folosim proceduri moderne care ne permit sa avem grija atat de aspectul exterior cat si de cel interior al clientilor nostri, completand ceea ce noi numim conceptul de full.feel.ment.

Echipa Noblezza va invita sa descoperiti etapele acestui nou concept si sa experimentati arta infrumusetarii corpului si tainele esteticii fiziologice. Cu optimism si zambetul pe buze, va asteptam intr-un ambient calduros, modern si plin de surprize!