Promotii

Nu exista nicio promotie activa in acest moment!

Despre GOLDEN HANDS AND PERFECT BODY

De ce noi?

Frumusetea este o stare de bine. Pentru a simti aceasta stare de bine, salonul Shadow iti ofera cea mai buna calitate a serviciilor, facandu-te sa te simti naturala, frumoasa si increzatoare in propriile forte.

Fie ca iti doresti un masaj de remodelare corporala sau un simplu ritual de relaxare, la salonul Shadow te simti intotdeauna bine. Vom sta la dispozitia ta pentru orice informatie sau sugestie referitoare la tratamentele si produsele folosite in salon.

Salonul Shadow iti pune la dispozitie o gama larga de produse si servicii profesionale de cosmetica, masaj, impachetari. Dotarea cu aparate de ultima generatie iti va conferi accesul mult mai usor la indeplinirea obiectivelor propuse. Va oferim pachete anticelulita (impachetari cu namol, parargil, parafango, alge marine sau ciocolata), slabire rapida (vacuum, rulare, drenaj, lifting), masaj de relaxare si masaj anticelulitic.

Salonul a primit din partea clientilor denumirea de "maini de aur" si din acest motiv noua denumire a salonului s-a modificat. De acum el este Golden Hands and Perfect Body.

Te asteptam in salonul nostru pentru a beneficia de tehnologia noua si de sfaturile profesioniste pentru a capata din nou incredere in tine!