Promotii

Nu exista nicio promotie activa in acest moment!

Despre EXOTIC SALON

De ce noi?

Specializat in tratarea si combaterea aspectelor inestetice ale corpului dumneavoastra, salonul de slabire si remodelare corporala Exotic Salon, va ofera consultanta si ingrijire in domeniul esteticii corporale si va asteapta in centrul Bucurestiului, in Piata Alba Iulia.

Echipat cu o gama larga de aparate de ultima generatie si produse profesionale, salonul nostru va ajuta sa dobanditi si sa va mentineti silueta dorita.

Serviciile noastre va ajuta sa scapati de celulita si de centimetri in plus si sa va modelati o silueta de invidiat, sa va mentineti tonusul muscular, sa evadati din stresul cotidian si sa beneficiati de clipe de liniste si relaxare, toate acestea pentru a deveni Mai frumoasa, Mai increzatoare

Atmosfera intima, primitoare pe care o vei gasi in Exotic Salon, profesionalismul si amabilitatea celor care te vor servi, preturi accesibile, calitatea serviciilor si varietatea acestora, vor face din centrul nostru cea mai buna alegere pentru tine, pentru frumusetea, sanatatea corpului si sufletului tau.


Pachetele de tratamente, procedurile si ritualurile cu o arie larga de acoperire, aparatele de ultima generatie, serviciile de exceptie, toate acestea sunt menite sa va ofere rezultate optime cu efort minim.


A dori sa imbunatatesti felul in care arati este o problema care tine de educatie si de curaj, mai cu seama ca aspectul fizic este folosit deseori drept criteriu pentru succesul personal, atat pe plan spiritual cat si pe plan material. Daca iti doresti cu adevarat o schimbare legata de impactul prezentei tale asupra celor din jur si, mai ales, daca iti doresti sa fii mandra de felul in care arati, te asiguram ca salonul nostru este destinatia cea mai potrivita pentru tine. Este momentul sa treci la fapte. Vino la salonul nostru si cat de curand dorinta legata de imbunatatirea infatisarii tale se va realiza. Trebuie doar sa vrei!
Fa-ti imediat o programare!

Contactati-ne

1
Telefonic 0728.65.65.38 / 0753.95.26.27
3
La adresa Piata Alba Iulia 2, Bl. I 1, Sc.A, Et.1, Ap.1, Sector 3, Bucuresti
Punct de reper vis-a-vis de Spring Time, deasupra Magazinului Kid`s Planet