Promotii

Nu exista nicio promotie activa in acest moment!

Despre CASA DE SANATATE DRAGOMIR

De ce noi?

Casa de Sanatate Dragomir a fost infiintata in anul 2000 de profesorul Cristian Dragomir, specialist in balneofizioterapie, masaj, reflexoterapie si terapii naturale, apiterapeut de exceptie, membru al Asociatiei Internationale de Apicultura (Apimondia), din dorinta de a impartasi din experienta acumulata in peste douazeci de ani de practica, invatamant si cercetare.

Specialistii nostri ofera servicii in domeniul sanatatii, intretinerii si esteticii, tuturor persoanelor interesate de mentinerea sanatatii si frumusetii, atat fizic, cat si psihic, conform principiului latin „Mens sana in corpore sano” – prin intermediul unui concept propriu, Terapia Dragomir.
Aceasta reprezinta raspunsul perfect la problemele omului modern, prin utilizarea de remedii naturale, in cadrul unui tratament personalizat, bazat pe o experienta remarcabila in domeniu, la un standard de calitate superior, cu rezultate foarte bune, chiar si in cele mai dificile cazuri.

Casa de Sanatate Dragomir acreditata si licentiata national, reprezinta unul dintre cele mai importante centre din România pentru formarea si perfectionarea de noi specialisti în masaj, reflexoterapie si fizioterapie, prin Scoala de Masaj Dragomir.

Impreuna ne ingrijim de sanatatea, frumusetea si vitalitatea ta!

Contactati-ne

1
Telefonic 021/331 76 41; 0744 284 618; 0744 498 843
3
La adresa Bd. Gheorghe Sincai, nr. 9, bl. 3, sc. B, et. 1, ap. 7, interfon 07, sector 4, Bucuresti