Promotii

Nu exista nicio promotie activa in acest moment!

Despre BEAUTY PLAY

De ce noi?

Toate saloanele incearca sa posteze pe prima pagina cat de frumos este spatiul, cu ce echipa de profesionisti lucreaza, ce produse miraculoase folosesc si multe, multe poze copiate de pe alte site-uri de specialitate.
In realitate.... sunt niste apartamente de bloc transformate in Coafor/Frizerie (sufrageria) unde mai puteti gasi Cosmetica in bucatarie si Manichiura in toaleta. Daca doriti un tratament facial, veti fi trimisi la stiu eu undeva cam doua statii de autobuz distanta, pentru solar veti fi indrumati la Mall, iar pentru tratamente corporale.... pe Dorobanti caci la noi in cartier nu-s saloane de fite.

Ei bine, am decis sa va oferim toate aceste servicii (Tratamente corporale pentru slabit, Tratamente faciale, Coafor, Frizerie, Manichiura, Pedichiura, Solar si Masaje corporale) sub acelasi acoperis, fara a fi nevoie sa calatoriti dintr-un colt in altul al Bucurestiului sau sa cheltuiti dublu doar pentru ca beneficiati de un serviciu intr-o locatie scumpa.

Stim ca trecem printr-o perioada economica dificila, dar n-ar trebui sa fie o scuza pentru a renunta la o viata sanatoasa si un aspect placut.