Promotii

Nu exista nicio promotie activa in acest moment!

Despre EXCLUSIVE HAIR STYLE

De ce noi?

Odata cu venirea lui 2010, noul an a adus in industria hair and beauty din Micul Paris salonul Exclusive Hair Style. Conceput de designeri specialisti, oferind calitate, profesionalism si mult bun gust in toata gama de servicii si produse pe care le ofera si manageriat de persoane inovative, salonul a devenit o Mecca pentru toate persoanele iubitoare de frumos.

Exclusive Hair Style este un proiect ce poarta semnatura eag (eastern architects group), fuziunea dintre Big.concept, Creative ArchStudio si D.concept. In amenajarea interiorului, jocul de forme si cromatica in tendinte a finisajelor au creat o atmosfera deosebita.

In completarea acestui spatiu creativ si modern amenajat sunt serviciile de inalta calitate oferite in cadrul salonului. Avand o vasta experienta teoretica si practica in fiecare serviciu oferit, personalul Exclusive Hair Style va poate ajuta sa va recapatati farmecul si stralucirea, va poate consilia in personalizarea tratamentelor pentru par, piele sau corp in functie de necesitatile dumneavoastra si atitudinea profesionala si calduroasa va va face sa zambiti, sa va relaxati, sa reveniti ori de cate ori aveti ocazia si sa recomandati cunostintelor toate lucrurile frumoase pe care le-ati intalnit in salon.

Managementul inovativ vine in intampinarea dumneavoastra cu noi solutii, promotii, servicii si evenimente pentru a va satisface toate placerile si cerintele. De asemenea, managerii Exclusive Hair Style vor face tot posibilul pentru a va fideliza pentru toate serviciile si produsele pe care vi le punem la dispozitie.

Contactati-ne

1
Telefonic 021.319.50.02; 0727.158.000
3
La adresa Bulevardul Timisoara nr. 26, sector 6, Bucuresti
(Incinta MALL PLAZA ROMANIA Etj.2, langa casino VIVA)